.  » αρχική σελίδα

 :: Επιλέξτε θέμα προς προβολή ::



Αδάμ και Εύα



Adam & Eva in Skorpios paradise

 Αδάμ και  Εύα

 στο Παράδεισο- Σκορπιός

Όταν μια φορά  είπα στον Ωνάση ότι ένας παπαράτσι  φωτογράφισε με τηλεφακό την Τζάκυ γυμνή, σχολίασε  ότι «τα θέλει ο κωλαράκος της, γιατί "ψοφάει" για δημοσιότητα…». Πού να ήξερε πως θα φωτογράφιζαν και τον ίδιο ολοτσίτσιδο…Κι΄επειδή ο αλησμόνητος φίλος μου έλεγε ότι ο Αδάμ και η Εύα ήσαν ευτυχισμένοι στο παράδεισο, αλλά ένας παπαράτσι πήγε στο Δημιουργό τη φωτογραφία του αμαρτήματός τους, και τους πέταξε στη κόλαση...     Συνεχίζω όμως:  

Ο γάμος της Τζάκυ Κένεντυ, με τον Ωνάση, ξεσήκωσε θύελλα όχι μόνο στη συντηρητική Αμερική, αλλά και στη Καθολική εκκλησία. Ο αμερικανικός τύποςAris106σχολίασε ότι η χήρα του προέδρου Κένεντυ πασντρεύτηκε έναν Έλληνα πειρατή και το Βατικανό απεφάνθη ότι η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία την αποκλείει των Αγίων Μυστηρίων. Η «αγία» που ένας Έλληνας ζάπλουτος γέρος την είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του, έγινε αντικείμενο  σκληρής κριτικής και χλευασμού. Αλλά όσο πιό πολύ οι σοβαρές εφημερίδες την σχολίαζαν πικρόχολα, τόσο τα ταμπλόιντ πλήρωναν στους Aris105παπαράτσι τεράστια ποσά για σκανδαλιστικές φωτογραφίες του ζεύγους. Ο γαμπρός κι΄η νύφη όμως, όχι μόνο δεν χάλασαν τη ζαχαρένια τους, αλλά απελευθερώθηκαν πλήρως ως Αδάμ και Εύα στον παράδεισο του  Σκορπιού. Ο Αρίστος, σχολιάζοντας το ξεγύμνωμα της Τζάκυ (ενώ υποπτευόταν  ότι την παρακολουθούν  παπαράτσι με τηλεφακό)  μου είχε πει: Η Τζάκι δεν αντέχει την ανυπαρξία, ζει  τη  δημοσιότητα, έστω και όπως τη γέννησε η μάνα της... 

ArisMinotavrΟ κολλητός συνεργάτης  του  Ωνάση Κώστας Γράτσος, (από το Μπουένος Άιρες ως τη Νέα Υόρκη)  χαριτολογούσε: Ο Αρίστος είναι  αδηφάγος με τις γυναίκες, όπως ο Μινώταυρος του Πικάσο.

 

                                    

προστέθηκε στις: Σάββατο 12.09.2015

 
 

:: αρχική :: προφίλ :: επικοινωνία :: εικόνες

© Δημήτρης Λιμπερόπουλος :: ...Webmaster